Vi har løst opgaver for:Mentorstøtte – hjælp til selvhjælp


Alle mennesker har drømme og ressourcer, men nogle gange skal man have hjælp til at finde dem frem, så man kan blive klogere på sig selv, sine muligheder og sin fremtid. Her er coachende samtaler en effektiv metode, som skaber overblik og giver værktøjer til hjælp til selvhjælp, så man kan nå sine mål. Coaching er dermed en effektiv metode til at hjælpe mennesker med at blive afklarede omkring deres inderste mål og kompetencer.

Coaching kan typisk handle om:

  • Afklaring og karriereudvikling
  • Motivation
  • Redskaber til at omsætte visioner til konkrete mål og handlinger
  • Stresshåndtering
  • Fjernundervisning
  • Samarbejdsvanskeligheder

Kontakt

Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig, på nedenstående telefon nr.:

Theresa Mackenhauer

26 16 72 28


Send en email

Succeshistorier

Hele mit liv har jeg kæmpet for at finde noget jeg var god til, men på skibet føler jeg at jeg har fundet min plads
Efter at have været ude at sejle, er jeg blevet meget klogere på mig selv – og har fået meget mere selvtillid.

Livet er en gave, som vi skal huske at bruge fornuftigt. Man kan ikke lave om på fortidens valg, men man kan se at komme videre

Søren Kierkegaard

Som nævnt i: