Vi har løst opgaver for:Hjælp og sparring til karriereskift


Få check på din karriere og dine muligheder for udvikling

I Platypus har vi god erfaring med at hjælpe folk tilbage til arbejdsmarkedet. Ved hjælp af blandt andet coaching, NLP og praktik, laver vi en unik løsning, der passer til dig. Vi er eksperter i at assistere mennesker med at opbygge kompetencer, så de bliver i stand til at finde og varetage et arbejde. Som din samarbejdspartner er det vores opgave at finde den rette løsning, der sikrer og målretter indsatsen, og dernæst følge løsningen til dørs.
Vi hjælper med at bane vejen tilbage i beskæftigelse ved bl.a. at arbejde målrettet med at give mennesker nye redskaber og motivationen til at gøre en forskel for dem selv. Det kan være rigtig hårdt for selvtilliden at være arbejdsløs, og derfor giver det ofte rigtig god mening at snakke med en professionel, der kan give hjælp og inspiration til at se situationen fra en ny vinkel. Vi tilbyder afklarende, individuelle samtaler, hvor der i fællesskab lægges en handlingsplan for, hvordan du kommer videre med dit arbejdsliv ud fra dine ønsker og behov.
Vi arbejder med kompetenceafklaring og ud fra dine ønsker, udarbejder vi en motiverende handlingsplan. Der er mulighed for at få lavet en Neo-Pir Personlighedstest, som vil afdække styrker og svagheder og dermed give et godt grundlag for at komme videre i arbejdslivet på den bedst mulige måde, så fejltagelser og nederlag undgås. Personlighedstesten kan være et godt springbræt til at forstå din personlighed, og hvordan du fungerer bedst på en arbejdsplads. Vi hjælper desuden med at skrive jobansøgninger og er sparringspartner ved et karriereskift.

Samtalerne kan f.eks. indeholde:

  • Værdiafklaring
  • Målsætning
  • Jobsøgning – hjælp til udarbejdelse af ansøgning og CV, samt feedback på ansøgninger.
  • Uddannelsesmuligheder
  • Kompetencetjek
  • Udvælgelse af potentielle virksomheder
  • Balancen mellem arbejde/fritid/familie

Der aftales på forhånd, hvordan et forløb kan sættes sammen – efter individuelle behov.

Læs mere om Neo-Pir personlighedstest under personlig udvikling

 

Kontakt

Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig, på nedenstående telefon nr.:

Anni Khattab

22 92 43 38


Send en email

Succeshistorier

Hele mit liv har jeg kæmpet for at finde noget jeg var god til, men på skibet føler jeg at jeg har fundet min plads
I Platypus får man bare hjælp til alting.

Livet er en gave så vi skal huske at bruge den fornuftigt, man kan ikke lave vores valg om, men man kan se at komme videre

Søren Kierkegaard

Som nævnt i: