Vi har løst opgaver for:Praktikforløb til søs


Praktik på et skib, giver den unge mulighed for at komme væk hjemmefra, starte på en frisk og lære noget nyt. Selve søpraktikken varer 3 uger, men hele forløbets varighed er 4 uger.

Forløbet kan efterfølgende forlænges yderligere med flere ugers søpraktik, såfremt dette skønnes hensigtsmæssigt og den unge har lyst til det. Der er ligeledes mulighed for at komme videre i ”Kompasset Europa”, praktikforløb med bostøtte eller i en mentorordning.

Forløbet har en samlet varighed på 4 uger og indeholder følgende:

  • Kompetenceafklaring
  • Jobsøgning, coaching og målsætning
  • Hjælp til løsning af personlige praktiske forhold
  • 3 ugers søpraktik


Kontakt

Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig, på nedenstående telefon nr. :

Theresa Mackenhauer

26 16 72 28


Send en email

Se en film om søpraktik

og hør Robert fortælle om hans forløb

Succeshistorier

Efter at jeg har været ude at sejle, er blevet meget klogere på mig selv – og har fået meget mere selvtillid.
Hele mit liv var kaos. Jeg havde en masse gæld, dårlige venner, var ude i kriminalitet – og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle komme ud af det hele. Nu er det kommet styr på det, efter at jeg har været i Platypus.

Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invents the airplane and the pessimist the parachute.

Gil Stern

Som nævnt i: