Vi har løst opgaver for:Praktik som sømand


Kompasset Europa tilbyder søpraktik i europæisk farvand til vanskeligt stillede unge i alderen fra 18 år og op efter, som af den ene eller anden grund har kontakt med kommunen eller kriminalforsorgen.

Vi har over 20 års erfaring med etablering af søpraktikker på erhvervsskibe og er derfor landets mest erfarne udbyder af søpraktiker. Vi har på baggrund af vores store erfaring udelukkende valgt at samarbejde med udvalgte erhvervsskibe, da det har vist sig, at erhvervsskibene har den største effekt. Effekten skyldes, at de unge her færdes blandt rollemodeller fra den virkelige verden udenfor behandlersystemet og at de varetager meningsfyldte opgaver, som en del af et team.

 

Kontakt

Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig, på nedenstående telefon nr.:

Theresa Mackenhauer

26 16 72 28


Send en email

Se en film om søpraktik

og hør Robert fortælle om hans forløb

Succeshistorier

Hele mit liv har jeg kæmpet for at finde noget jeg var god til, men på skibet føler jeg at jeg har fundet min plads
Efter at jeg har været ude at sejle, er blevet meget klogere på mig selv – og har fået meget mere selvtillid.

Du bliver, hvad du tænker.

Buddhistisk ordsprog

Som nævnt i: