Vi har løst opgaver for: 

Vi tilbyder følgende afklaringsforløb

Kompasset Europa

Søpraktik på erhvervsskibe i nord- og sydeuropæisk fart for kriminelle og socialt utilpassede unge. På skibet lærer du, hvad det vil sige at arbejde internationalt som sømand.

Læs mere

Sport, motion og sund livsstil

Forløb hvor omdrejningspunktet er sport og aktiv fritid, samtidig med den unges kompetencer afklares i forhold til uddannelse og arbejde

Læs mere

Prøv en branche og bliv afklaret

Struktureret forløb for unge fra 16 år, som har behov for afklaring i forhold til uddannelse og arbejde, samt støtte i forbindelse med etablering af egen bolig.

Læs mere

Kompasset Danmark

Med Kompasset Danmark kan du komme ud at sejle i 5 uger, og lære om jobbet som sømand. Praktikken foregår i Danmark, og du får individuel kompetenceafklaring.

Læs mere

hestevognskørsel

Landbrug med hestepasning og kaperkørsel

Aktivt forløb på et landbrug med heste, hvor den unge også arbejder med hestevognskørsel i den gamle by i Aarhus. 

Læs mere

ung mand

Visitation – forundersøgelse

Afdækkende samtaler til vanskeligt stillede unge med vurdering og forslag til et videre forløb.

Læs mere

Kickstart dit liv

Intensivt afklaringsforløb med fokus på krop, psyke og uddanelse. Forløbet består af dybdegående analyse, afklaring i forhold arbejdsmarkedet, miljøskift samt mentorforløb. I hele processen indgår relevante behandlingstilbud.

Læs mere

Karriererådgivning og outplacement

Få gode råd og vejledning til at skrive den perfekte jobansøgning. Med vores rådgivning, får du check på din karriere og dine muligheder for udvikling på jobbet.

Læs mere

Coaching og mentoring

Coachende samtaler er en moderne form for vejledning, hvor coachen hjælper klienten til at hjælpe sig selv, og i fællesskab laves en plan for, hvordan denne kan nå sine mål. 

Læs mere

 


  

Succeshistorier

Hele mit liv var kaos. Jeg havde en masse gæld, dårlige venner, var ude i kriminalitet – og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle komme ud af det hele. Nu er det kommet styr på det, efter at jeg har været i Platypus.
“Efter at jeg har været ude at sejle, er blevet meget klogere på mig selv – og har fået meget mere selvtillid.

Skibe i havn er i sikkerhed, men det er ikke derfor, de er bygget.

Ukendt

Som nævnt i: