Platypus Service – en nystartet socialøkonomisk virksomhed i vækst

Platypus Service blev oprettet, på baggrund af et ønske om at skaffe økonomiske midler til at hjælpe vanskeligt stillede unge og hjemløse. Samtidig vil vi gerne skabe nye arbejdspladser i det sydfynske og beskæftige lokal arbejdskraft – herunder ældre og erfarne medarbejdere, som fortsat ønsker tilknytning til arbejdsmarkedet.

Nu er det snart et år siden, vi tog initiativ til at starte en socialøkonomisk virksomhed, som kan støtte vanskeligt stillede unge. Sammen med vores samarbejdspartnere, var vi klar til at udføre de første opgaver indenfor rengøring, havearbejde og vinduesvask i efteråret 2016. Vi samarbejder med professionelle fagfolk, som udfører arbejde indenfor rengøring, vinduesvask og anlægsgartneropgaver til konkurrencedygtige priser.

Der er blevet uddelt rigtig mange flyers hos private husstande i både Faaborg og Svendborg.

Vi oplevede, der skulle noget ekstra til for at skaffe kunder, så for 3 måneder siden etablerede vi en lille telemarketingafdeling, som hjælper til med at udbrede kendskabet til vores socialøkonomiske virksomhed. Det har boostet tilgangen til vores aktiviteter, så vi nu allerede har over 100 faste kunder.

Vi planlægger i fremtiden, at udvikle noget mere på vores telemarketing, hvor vi lige nu har fokus på opgaver for servicevirksomheder, hoteller og spisesteder. Der er i denne aktivitet behov for personer med erfaring og menneskekendskab til at udføre disse opgaver. Det drejer sig typisk om nogle timers arbejde i løbet af ugen på relevante tidspunkter.

Det har været muligt for os ind imellem at beskæftige ledige kontanthjælpsmodtagere, der er i et afklaringsforløb hos os, når der var brug for en ekstra arbejdskraft.

Vores samarbejdspartnere vil gerne bruge kræfter på at oplære andre i job, så de inddrager gerne ledige i arbejdet, der er interesseret i at komme i fast arbejde. Det har været en rigtig god måde for ledige at opnå  vigtig erfaring i forhold til arbejdsmarkedet.

Som sagsbehandler har du mulighed for at få en ledig i arbejdstræning hos Platypus Service, hvis der er tale om en person, der er motiveret for at komme i gang og som kan matche de kvalifikationer, der kræves.

Vi donerer hele vores overskud fra Platypus Service til at hjælpe vanskeligt stillede unge. Det kunne f.eks. være hjælp til indskud i lejlighed til en hjemløs, støtte til udgifter i forbindelse med uddannelse, kompetenceafklarende forløb og meget mere.

Hvis du vil vide mere om Platypus Service eller har en ledig, du gerne vil have i arbejdstræning, så kontakt Finn Mackenhauer på telefon 51 21 80 28 eller fm@platypuserhverv.dk

 

 

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.