Artikel fra UgeAvisen Faaborg: Platypus tilbyder hjemmeservice

I Platypus er vi stolte og spændte på at kunne tilbyde et nyt hjemmeservice koncept med mening!

De fleste mennesker kunne nok godt tænke sig at slippe for nogle af de sure pligter i hjemmet og i stedet bruge tiden og energien på dét, der betyder mest. Med Platypus’ nyeste tiltag kan man med god samvittighed betale sig fra havearbejde, rengøring, vinduespudsning osv., da overskuddet fra selskabet går til at hjælpe vanskeligt stillede unge i hele landet.

Vi synes selv, at konceptet er win-win – du slipper for de opgaver, du ikke bryder dig om, samtidigt med, at du hjælper med at skaffe arbejdspladser til dit lokalområde. Sidst, men ikke mindst, får en udsat ung hjælp fra overskuddet fra hjemmeservice-konceptet. Vi arbejder for at gøre en positiv forskel for andre mennesker, og med vores nye hjemmeservice initiativ ser vi stort potentiale i, at flere kan være med.

Så mangler du hjælp til alt fra vinduespudsning til malerarbejde til fodring af katten, mens du er på ferie, så ring gerne til os, så kommer vi med et godt tilbud.


Nedenfor kan du læse hele artiklen fra UgeAvisen Faaborg 24 maj 2016. Ønsker du at læse hele avisen kan det gøres her: http://www.e-pages.dk/ugeavisenfaaborg/323/

Platypus tilbyder hjemmeservice

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.