Sommertogt 2017

Har du en uafklaret, aktivitets-/uddannelsesparat ung, som har brug for et spændende miljøskift for at blive motiveret til at komme videre i sit liv? Så er en sejlads på et erhvervsskib en oplagt mulighed. 

 

Vi kan tilbyde en spændende praktik til søs i trygge omgivelser med gode, voksne rollemodeller og inspirerende og udfordrende oplevelser. Det drejer sig om et togt i dansk farvand med et supportskib, der laver opgaver for Miljøministeriet. Togtet starter i august og det er muligt at deltage igennem et 5-ugers forløb “Kompasset Danmark” (læs mere om Kompasset Danmark her)

En søpraktik giver afstand til hverdagen og er en effektiv øjenåbner for alle unge, som sidder fast i uhensigtsmæssige vaner. Vores erfaring er, at en praktik til søs altid giver en ny og anderledes vinkel på den unges fremtid, så det herefter bliver nemmere at få lagt en plan for uddannelse og job i samarbejde med den unge, da et sådant sceneskift kræver, at den unge er nødsaget til at bruge nye sider af sig selv. Det skaber udvikling!

Sea-Master_4

Helt naturligt falder den unge ind i de faste rutiner, der er på et skib – og det hjælper til senere at fastholde en struktur på hverdagen, hvad der er vanskeligt for mange unge.

At søpraktikken foregår i dansk farvand, gør det blot mere trygt for den unge, som er med til at foretage havbundsundersøgelser på udvalgte steder for Miljøministeriet, hvilket er en vigtig samfundsmæssig opgave.

Søpraktikken er en god investering i en ung, som man ikke ved, hvad man ellers skal stille op med. Efter søpraktikken, udarbejder Platypus altid et forslag til en uddannelsesplan i samarbejde med den unge, så udviklingsprocessen fortsætter.

Kontakt Theresa Mackenhauer på telefon 2616 7228 eller tm@platypuserhverv.dk for yderligere oplysninger.

Leave a reply

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

required

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.