Vi har løst opgaver for:Vores unge fortæller

Patrick

Patrick på 22 år er endelig kommet videre i sit liv efter en ungdom med massivt misbrug, passivitet og brudte uddannelsesforløb. På kun 10 uger gik Patrick fra at være hjemløs og frustreret misbruger – til clean studerende med fritidsjob.

Læs Patricks historie

Magnus

Magnus kom ud i hashmisbrug og var hjemløs i et år. Han fik psykoser pga. hash og var indlagt på psykiatrisk afdeling af flere omgange. I en alder af 19 år, havde Magnus ikke bestået 9. klasse og havde aldrig haft et lønnet arbejde.

Læs Magnus’ historie

Daniel

Daniel på 21 år, havde været anbragt forskellige steder og prøvet både efterskole, plejefamilie og institution. Daniels liv var gået i hårdknude på den sidste institution og da han samtidigt var godt på vej ud i misbrug, vurderede kommunen, at han havde brug for et akut miljøskift.

Læs Daniels historie

Mads

Mads på 17 år havde fået en betinget dom på 50 dage og skulle følge kommunens anvisninger, hvis han skulle undgå at komme i fængsel. Han var samtidig kommet i problemer med det lokale kriminelle netværk, så han havde brug for at komme væk. På kun 1 måned kom han ud af sit misbrug og fik et arbejde.

Læs Mads’ historie

Benjamin

Benjamin på kun 15 år var kommet ud i misbrug og begyndt på en kriminel løbebane, så han havde brug for et akut miljøskift. I den korte anbringelse på bare 6 uger, kom han ud af misbrug og fik han lagt afstand til sin tidligere adfærd.

Læs Benjamins historie

Allan var kæmpekriminel

Allan

Allans detour startede med et hashmisbrug, der hurtigt udviklede sig til et ungdomsliv på kanten med masser af stoffer, penge og kriminalitet. På trods af Allans vilde liv, er det lykkes ham at komme på ret køl og få en uddannelse på søfartsskolen.

Læs Allans historie

Robert

Robert var 31 år og havde siddet i fængsel i samlet 7,5 år og var nu nået til et punkt i hans liv, hvor han enten skulle forblive kriminel eller skifte spor. Han havde et stort misbrug af stoffer og var dagligt på speed. Desuden var han stærkt ordblind, så der var mange udfordringer forbundet med at skulle tage en uddannelse. Det lykkedes Robert at skifte kurs – læs hvordan.

Læs Roberts historie

Martin

Kan en ung hjemløs komme ud af misbrug, blive etableret i lejlighed og komme i gang med uddannelse på bare to en halv måned? Ja, det er faktisk muligt, når tilbuddet er det rette – og den unge er motiveret for en forandring. Det er Martin et godt eksempel på.

Læs Martins historie

Kenneth

På præcis 1 år gik Kenneth fra at være arbejdsløs i mange år, i misbrug og uden ønske om at komme ind på arbejdsmarkedet, til at have gennemført et grundforløb og at have et arbejde med en god løn.

Læs Kenneths historie

Thomas

For et år siden var det fuldstændigt usandsynligt, at Thomas kunne gennemføre en uddannelse, da han drak og røg hash hver dag. Men nu har han gennemført et grundforløb og har fået fast hyre hos et rederi.

Læs Thomas’ historie

Kender du en ung, der har brug for afklaring?

Kontakt os

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

Audrey Hepburn

Som nævnt i: